دندانپزشکی زیبایی

بازسازی کامل دهان

اگر به دنبال بازسازی لبخند خود هستید، کاشت دندان و پروتزهای دندانی می تواند به کمک شما بیاید. در واقع امروزه بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که از ایمپلنت دندان برای بازسازی لبخند و ترمیم دندان های از دست رفته، شکسته یا آسیب دیده خود استفاده کنند. البته این محبوبیت بی‌ دلیل نیست؛ در واقع از آنجایی که ایمپلنت دندان استحکام فوق‌العاده‌ ای دارد و همچنین کاملا شبیه به دندان واقعی می باشد، طرفداران زیادی را برای خود دست و پا کرده است. پس اگر قصد کاشت دندان و پروتزهای دندانی را دارید، بیایید با یکی دیگر از خدمات کلینیک دندانپزشکی کریستال آشنا شویم.

ایمپلنت دندان چیست؟

اولین قدم برای بررسی کاشت دندان و پروتزهای دندانی، آشنایی با ایمپلنت دندان می باشد. در واقع همانطور که گفته شد، ایمپلنت دندان یکی از روش های کاشت دندان و پروتزهای دندانی است. در این روش شرایط فک بیمار و استحکام استخوان فک وی بسیار حائز اهمیت است. چرا که در روش مذکور، ابتدا پایه ایمپلنت در استخوان فک فرو می رود. اگر استخوان فک بیمار استحکام کافی را نداشته باشد، این پروسه با مشکل مواجه خواهد شد. به همین خاطر ممکن است، جراحی پیوند استخوان فک نیز برای بیمار انجام گیرد. پس از اطمینان حاصل کردن از استحکام استخوان فک، تاج ایمپلنت بر روی آن قرار داده می شود. به عبارتی ایمپلنت دندان در جای دندان کشیده شده یا افتاده قرار می گیرد تا جای خالی آن را به بهترین نحو ممکن پر نماید.

ایمپلنت دندان به چه کسانی پیشنهاد می شود؟

  1. قبل از اینکه تصمیم خود را برای کاشت دندان و پروتزهای دندانی بگیرید، بهتر است به این سوال پاسخ دهید که آیا استفاده از ایمپلنت دندان، گزینه مناسبی برای شما می باشد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم همانطور که گفته شد، استحکام استخوان فک و سلامت لثه شما در انتخاب ایمپلنت دندان به عنوان یکی از روش های مناسب کاشت دندان و پروتزهای دندانی حائز اهمیت است. همچنین ممکن است، افراد به علت شرایط و بیماری های خاص خود نظیر بارداری یا دیابت، گزینه مناسبی برای استفاده از ایمپلنت دندان نباشند. به همین خاطر بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد این موضوع، حتماً با یک دندانپزشک متخصص مشاوره داشته باشید. ما کلینیک دندانپزشکی کریستال با بهره مندی از دندانپزشکان متخصص و مجرب در این حوزه، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستیم.

کاشت دندان و پروتزهای دندانی3

مراحل کاشت ایمپلنت دندان:

قبل از هر چیزی باید بگوییم که کاشت ایمپلنت دندان ممکن است تا یک سال نیز زمان ببرد. در واقع این مسئله به شرایط استخوان فک و وضعیت سلامت دندان و دهان بیمار بستگی دارد. همچنین کاشت ایمپلنت یکی از بهترین روش های بازسازی لبخند می باشد که می تواند تا مدت ها خیال شما را از این بابت راحت کند. کاشت ایمپلنت به طور کلی دارای چهار مرحله می باشد. این مراحل عبارتند از:

  • معاینات ابتدایی.
  • انجام اقدامات لازم قبل از نصب ایمپلنت.
  • قراردادن ایمپلنت.
  • چسباندن تکیه گاه یا اباتمنت.
  • نصب تاج.

معاینات اولیه:

اولین قدم برای کاشت دندان و پروتزهای دندانی، معاینات اولیه می باشد. در واقع شما در ابتدا باید به مطب دندانپزشک مورد نظر خود مراجعه کنید تا ایشان پس از بررسی شرایط موجود، نسبت به انتخاب بهترین روش درمانی برای شما تصمیم گیری نمایند. این معاینه اولیه ممکن است شامل عکسبرداری با اشعه ایکس، قالب گیری و تطبیق رنگ دندان ها باشد. همچنین دندانپزشک، وضعیت تراکم و استحکام استخوان فک شما را بررسی می‌ کند و از بیمار در مورد شرایط خاص یا بیماری های وی پرس و جو می نماید. در نهایت نیز برنامه درمانی خود را تنظیم می کند.

انجام اقدامات لازم قبل از نصب ایمپلنت:

س از انجام معاینات اولیه ممکن است، دندانپزشک تشخیص دهد که شرایط فک، دندان و دهان شما برای کاشت ایمپلنت مناسب نیست. به همین خاطر بایست یک سری اقدامات انجام گیرد تا شرایط فک شما آماده دریافت ایمپلنت دندان شود. به عنوان مثال، اگر استخوان فک شما از استحکام و تراکم لازم برخوردار نباشد، دندانپزشک پیوند استخوان را به شما پیشنهاد می کند. همچنین گاهی اوقات ممکن است، نیاز به کشیدن دندان وجود داشته باشد. در نتیجه قبل از اینکه مراحل اصلی کاشت ایمپلنت شروع شود، دندان های مورد نظر کشیده خواهند شد.

همچنین برای ساخت یک بریج جایگزین دندان، دندان های اطراف باید به اندازه روکش تراش بخورند تا مشکلی را برای جویدن شما ایجاد نکنند. به علاوه اگر نیاز به عصب کشی وجود داشته باشد، این کار برای شما انجام خواهد گرفت. در آخر نیز باید به این نکته اشاره کنیم که بریج ها در انواع PFM یا تمام سرامیک ساخته می شوند.

کاشت دندان و پروتزهای دندانی2

قراردادن ایمپلنت دندان:

پس از اینکه اقدامات لازم برای استفاده از ایمپلنت دندان انجام گرفت، نوبت به قراردادن ایمپلنت می رسد. بطور کلی ایمپلنت دارای دو نوع است. نوع اول، ایمپلنتی که پایه های آن درون استخوان فک قرار می گیرند اما در نوع دوم پایه های ایمپلنت بر روی استخوان فک و زیر لثه قرار خواهند گرفت. به هر حال ضروری است که مقداری از لثه شما برش داده شود تا بتوان پایه های ایمپلنت را درون آن قرار داد. پس از اینکه پایه های ایمپلنت درون فک شما قرار گرفت، این پایه ها پس از گذشت 3 تا 9 ماه جزئی از ساختار فک شما خواهند شد.

  • دو بار مسواک زدن روزانه.
  • نخ دندان کشیدن.
  • استفاده از دهانشویه.
  • مراجعه به دندانپزشک جهت چکاپ.

همچنین برای جلوگیری از آسیب رساندن به روکش و بریج خود بهتر است از جویدن غذاهای سفت نظیر هویج و ساندویچ خودداری کنید.

چسباندن پایه یا اباتمنت:

پس از اینکه پایه های ایمپلنت شما به اندازه کافی در لثه استحکام یافت، دندانپزشک یک اباتمنت یا پایه در بالای این ایمپلنت قرار می دهد. در واقع اباتمنت، پایه ایمپلنت را به تاج آن متصل می کند. همچنین ممکن است، قرار دادن اباتمنت همزمان با کاشت ایمپلنت در درون لثه انجام شود. این مسئله با توجه به نظر دندانپزشک شما مشخص خواهد.

نصب تاج:

در آخرین مرحله نیز دندانپزشک، تاج ایمپلنت شما را بر روی پایه قرار می دهد تا نمایی واقعی و شبیه به دندان داشته باشد.

کاشت دندان و پروتزهای دندانی

سایر نکات کاشت دندان و پروتزهای دندانی:

یکی از از مهمترین نکاتی که در مورد کاشت دندان و پروتزهای دندانی وجود دارد، این است که نمی‌توان طول درمان را مشخص کرد. در واقع وضعیت دندان و دهان هر فرد مشخص کننده، طول درمان وی می باشد. همچنین پس از کاشت ایمپلنت ممکن است با علائمی نظیر کبودی، تورم و درد مواجه شوید که معمولاً پس از 72 ساعت از بین خواهند رفت.

شما می توانید پس از کاشت ایمپلنت دندان اقدامات زیر را برای محافظت از آنها انجام دهید:

  • استفاده از غذاهای نرم و آبکی.
  • مسواک زدن.
  • استفاده از کیسه های یخ و پارچه های گرم و مرطوب جهت رفع کبودی یا تورم لثه و دهان.
  • استفاده از محلول آب و نمک.
  • خودداری از نوشیدنی های مضر و غیرطبیعی نظیر نوشابه.
  • مراقبت از بخیه ها.
  • عدم استعمال دخانیات.
  • دو بار مسواک زدن روزانه.
  • نخ دندان کشیدن.
  • استفاده از دهانشویه.
  • مراجعه به دندانپزشک جهت چکاپ.

همچنین برای جلوگیری از آسیب رساندن به روکش و بریج خود بهتر است از جویدن غذاهای سفت نظیر هویج و ساندویچ خودداری کنید.

روکش سرامیکی دندان

روکش های تمام سرامیکی

تاج دندان

صرفه جویی در دندان های طبیعی

پروتزهای دندانی

بازگشت لبخند تو

ایمپلنت های دندانی

جایگزین دندان های گمشده

عنوان خدمت
توضیحات
درد دندان
مشاوره سلامت دهان و دندان
آزمون و تمیز کردن
شامل تمیز کردن دهان کامل است
پر کردن
X-Ray کامل دهان دیجیتال
پیشنهاد ویژه

10٪ تخلیه دندان مصنوعی

دریافت وقت مشاوره تخصصی

همین حالا فرم زیر را تکمیل کرده و برای دریافت یک مشاوره ی تخصصی وقت بگیرید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

روی ستاره مدنظرتان کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد رای: 2

نفر اول باشید که نظر می‌دهید!